Oppstraming av rumpe og lår

På beina kan løse og slappe partier oppstå både på ut- og innsiden av lår ned til knenivå, mens legger er mindre utsatte. Ofte er også seteregionen påvirket.

Foreligger det hudoverskudd på innsiden av beina, legger vi snittet som regel i lysken der det blir skjult under bikinibuksen. Noen ganger finnes så mye hudoverskudd at oppstrammingen må foretas i to retninger: vertikalt og horisontalt. Da vil du i tillegg få ett arr på innsiden av låret som strekker seg nedover. Les mer om oppstramming av rumpe og lår under.

Oppstramming av rumpe og lår

Generelt om oppstramming av rumpe og lår

Har du derimot for mye hud på utsiden er dette ofte kombinert med hengpreg av seteregionen. Her må vi som regel stramme opp begge områder samtidig for å oppnå ett godt kosmetisk resultat.

Både på ut- og innsiden er det noen ganger ønskelig at løftingen kombineres med en fettsuging i operasjonsområdet for et optimalt resultat.

Er rumpeballene for små eller avflatet kan det korrigeres med fettransplantasjon. Da henter man fett fra andre områder av kroppen og overfører det til seteballene (Brasilian butt lift). Fettransplantasjon kan kombineres med rumpeløft. Det finnes flere forskjellige operasjonstyper som kan brukes. Hvilken som er best egnet for pasienten vurderes individuelt etter konsultasjonen.

Operasjonen kan i noen tilfeller utføres i lokalbedøvelse med likegladsprøyte. Hos de fleste pasienter anbefaler vi likevel full narkose, spesielt når oppstramming og fettransplantasjon skal utføres samtidig.

Vi kan tilby finasieringsplan

Vi tilbyr finansiering av operasjoner og andre behandlinger. Det er mulig å betale fakturaen komplett eller delvis med finansiering. Du kan velge mellom 12, 24 og 36 måneders nedbetaling.