Oppstamming av overarm

På armer og bein utvikles de løse og slappe partiene hovedsakelig på sentrale deler, altså på overarmene og lårene, mens underarmer og legger er mindre utsatte. Ved å skjære bort hudoverskuddet kan vi som regel gjenskape en god form og en stram og jevn kontur. Ulempen er arrene som oppstår. Les mer om oppstramming av overarm under.

Oppstramming av overarm

Generelt om oppstramming av overarm

På overarmene gjøres inngrepene som regel ved at vi skjærer bort en båtformet hudbit i lengderetningen på armens innside, fra armhulen og nedover mot albuen. Vi tilstreber at arrene blir liggende i furen mellom bøye- og strekkemuskelen, men enkelte ganger kan det være hensiktsmessig med en svakt skråttforløpende arrlinje.

Det kan forekomme at du i tillegg til hudoverskudd også har for mye underhudsfett i de aktuelle områdene. Da er det ofte mulig – og ønskelig – å kombinere inngrep med en fettsuging for å oppnå best mulig resultat.

Før en operasjon kan avtales må du til en konsultasjon der de forskjellige alternativer blir gjennomgått og valg av inngrep blir avgjort i fellesskap mellom deg og kirurg. Inngrepet blir som regel utført i lokalbedøvelse kombinert med likegladmidler satt intravenøst, men om ønskelig kan vi tilby behandling i narkose.

Vi kan tilby finasieringsplan

Vi tilbyr finansiering av operasjoner og andre behandlinger. Det er mulig å betale fakturaen komplett eller delvis med finansiering. Du kan velge mellom 12, 24 og 36 måneders nedbetaling.