Bodylift

Etter en omfattende vektreduksjon, som følge av en slankeoperasjon eller slankekur, kan du oppleve at huden ikke klarer å trekke seg sammen i områdene der du har mistet underhudsfett. I en slik situasjon skal vi ikke vurdere et enkelt område isolert sett. Da er det nødvendig med en helhetlig vurdering, hvor hele kroppen din undersøkes. Ofte anbefaler vi da en såkalt bodylift, der man strammer huden rundt midjen. Les mer om bodylift under.

Bodylift

Generelt om bodylift

Med en nedre bodylift kan vi behandle mage, lår, seteregion, nedre del av ryggen og genitalområde.

Noen ganger sitter problemet lengre oppe, under brystene og/eller på øvre del av ryggen. Dette kan vi handtere med en øvre bodylift.

I tillegg kan vi behandle andre områder som har kommet ut av form, som slappe, hengende bryst (også hos menn) eller løs hud på overarmer.

Hva som kan opereres, i hvilken rekkefølge, og med hvilket forventet resultat, må individuelt bedømmes ved en konsultasjon. Da kan du også få en prisvurdering.

En viktig forutsetning for operasjonen er at du har hatt en stabil vekt i minimum 6 måneder før vi opererer deg.

Vi kan tilby finasieringsplan

Vi tilbyr finansiering av operasjoner og andre behandlinger. Det er mulig å betale fakturaen komplett eller delvis med finansiering. Du kan velge mellom 12, 24 og 36 måneders nedbetaling.