Brystoperasjoner

Vi tilbyr en rekke kosmetiske brystoperasjoner som brystforstørrelse, bytting av eksisterende brystproteser, korreksjon ved kapselskrumpning, brystreduksjon og brystløft.

Menn kan behandles for mannlig brystutvikling (gynekomasti) med en brystreduksjon. Dessuten kan vi korrigere innovervendte brystvorter og redusere brystvortenes diameter. Les mer om brystoperasjoner under eller gå til forskjellige behandliger.

Brystimplantat

Brystoperasjoner for kvinner

For mange kvinner er brystenes form og størrelse ikke bare en aspekt av kroppen, men også viktig for selvtilliten. Brystene er et symbol for kvinnelighet. Hva som defineres som attraktivt, er variabelt for den enkelte kvinnen. I løpet av livet kan brystenes form og fasong endre seg under innvirkning av svangerskap, ammeperioder, vektendringer og med alderen. Dessuten finnes medfødte formvarianter eller størrelsesforskjell fra venstre til høyre bryst, som kvinnen muligens ikke oppfatter som attraktivt.

Om kvinnen har bryster som hun selv ikke liker, kan vi tilby rekke kosmetiske brystoperasjoner som brystforstørrelse, bytting av eksisterende brystproteser, korreksjon ved kapselskrumpning, utligning av asymmetrier og korreksjon av formvarianter, samt brystreduksjon og brystløft. Dessuten kan vi korrigere innovervendte brystvorter og redusere brystvortenes diameter.

Brystoperasjoner for menn

Utvikler menn unaturlig stor brystutvikling i løpet av livet kan det oppleves sjenerende og hemmende i daglig livet. Vi tilbyr behandling for mannlig brystutvikling (gynekomasti) med forskjellige former av brystreduksjon.

Vi kan tilby finasieringsplan

Vi tilbyr finansiering av operasjoner og andre behandlinger. Det er mulig å betale fakturaen komplett eller delvis med finansiering. Du kan velge mellom 12, 24 og 36 måneders nedbetaling.