Ansiktsoperasjoner

Med alderen skjer det mange forandringer i og rundt ansiktet, som mange kan oppleve som forstyrrende. Kanskje begynner du å oppdage rynker, nedsunket hud, tap av underhudsfett, hengende øyebryn eller øyelokk, eller utvisket overgang fra kinn/hakeparti til hals.

Alle disse forandringene kan forekomme hver for seg eller i kombinasjon med hverandre. Sammen med deg setter vi oss ned og kartlegger hvilke behandlingsmuligheter du har og hvordan vi best kan hjelpe deg. Les mer om ansiktsoperasjoner under eller gå til forskjellige behandliger.

Ansiktsoperasjoner

Generelt om ansiktsoperasjoner

Spenstig hud uten rynker, moderat volum av underhudsfett, åpne øyer, og tydelig markerte linjer på kjevekant er typiske tegn for et ungdommelig utseende. Aldring, vektforandringer eller langvarig soleksponering kan føre til forandringer som mange opplever som forstyrrende. Det kan utvikles rynker og folder i ansiktet, huden kan synke ned, underhudsfett reduseres, øyebryn og/eller øyelokk blir mer hengende, eller den synlige overgangen fra kinn/hakeparti til halsen forsvinner. Alle disse forandringene kan forekomme hver for seg eller i kombinasjon med hverandre.

Hvilke behandlinger passer for meg?

Vi tilbyr en rekke behandlinger som kan reversere forandringer delvis eller helt. Ved klinikken utføres oppstramming av hud i hele ansiktet, på halsen og rundt øynene, samt påfyll av manglende volum. Dessuten tilbyr vi kosmetiske neseoperasjoner. Noen operasjoner kan kombineres og utføres samtidig. Hvilke behandlinger som er best egnet for deg, finner vi ut sammen med deg i en konsultasjon.