55 11 76 70 sekretaer@plastkir.no

ThermiVA

ThermiVA

Underlivsplager?

Det er noe mange kvinner opplever, men kanskje ikke snakker om. Fødsler og naturlige aldringsprosesser forårsaker uunngåelig forandringer i underlivet.

Ofte er dette forandringer som man kan leve med uten at det går utover livskvaliteten, men noen ganger kan det gå på bekostning av både humør og selvfølelse samt skape fysisk ubehag eller til og med inkontinens.

Tradisjonelt sett har denne typen problemer blitt behandlet kirurgisk – noe som vanligvis medfører en dyrere behandling og nedetid i etterkant av operasjonen – eller med bekkenbunnstrening og andre remedier som bind, glidemiddel og hormonkremer. Med ThermiVa® har vi endelig fått et enklere alternativ som gir gode og forutsigbare resultater.

thermiva

Hvordan ThermiVa fungerer

ThermiVa® er en ikke-kirurgisk og ikke-invasiv behandlingsformBehandlingen er fullstendig smertefri og består av en utvendig varmebehandling med engangsutstyr – en stav som blir ført inn i skjeden – og innebærer hverken stikk eller skjæring.

Staven tar i bruk radiobølger for å skånsomt varme opp hud og vev. Dette gjør at de elastiske hudfibrene trekker seg sammen og det blir produsert mer kollagenfibre i tiden etter. Det eneste du kjenner som pasient under behandlingen  er selve varmen og et lett trykk fra staven. Ingen forberedelser, ingen sprøyter eller bedøvelse er nødvendig og hele behandlingen tar ikke mer enn en halvtime.

Siden behandlingen ikke er kirurgisk og ikke innebærer noe annet enn en forsiktig oppvarming av vevet, slipper du nedetid og kan gjøre akkurat det du ønsker etter behandlingen. Du kan, for eksempel, trene eller ha samleie – helt uten problemer.

thermiva

ThermiVa bruker en hygienisk engangsstav som blir ført over og inn i skjeden.

Hvem ThermiVa passer for

Alle kan i utgangspunktet behandles med ThermiVa, men det er noen ThermiVa passer spesielt godt for.

Mødre

Graviditet og fødsel fører til store forandringer i kroppen. Spesielt dersom du har gjennomført flere fødsler kan du merke at vaginalkanalen blir utvidet, noe som kan føre til mindre kontakt med partneren under samleie. Her kan ThermiVa bidra til å redusere skjedens diameter, noe som kan gi økt glede ved samleie samt korrigere kjønnsleppene som kan bli strekt ut etter fødsel.

Noen opplever også mild til moderat inkontinens eller fremfall av endetarm eller blære etter fødsel. Dette kan ThermiVa også utbedre ved å, blant annet, styrke skjedeveggen som støtter blæren.

Kvinner i overgangsalderen

Overgangsalderen fører med seg mange forandringer i kroppen, også i underlivet. Dersom du opplever tørrhet, eller slimhinneatrofi, kan du ofte få smerter eller små gnagsår ved samleie. Tørre slimhinner fører også til økt forekomst av urinveisinfeksjoner. Behandling med ThermiVa fører til at du får en tykkere slimhinne og betydelig bedre sekresjonsevne. Det naturlige skjedemiljøet blir da gjenopprettet, noe som fører til mindre infeksjonsrisiko og at samleie blir mer behagelig.

Effekten av ThermiVa

  • Trangere og strammere vaginalkanal for økt nytelse under samleie
  • Urinrørsbindevev strammes og utbedrer mild til moderat urinlekkasje
  • Fører til økt sekresjon som igjen birar til mindre ubehag under samleie samt forebygger infeksjoner
thermiva behandling

3 behandlinger med 1 måneds mellomrom mellom hver – hver behandling varer kun i 30 min.

Varige resultater med ThermiVa

Selv om du allerede etter første behandling vil merke forskjell, anbefaler vi alltid å gjennomføre tre behandlinger med ThermiVa med ca. fire uker mellom hver. Effekten av behandlingen vil vanligvis vare i halvannet til to år. Deretter vil det bli nødvendig med en vedlikeholdsbehandling én gang i året.

Det er slutt på kompliserte og dyre kirurgiske behandlinger med mye nedetid. Med ThermiVa har vi endelig fått en behandling som gir gode resultater raskt, uten nedetid og smerter og uten en høy prislapp.

Bestill time