55 11 76 70 sekretaer@plastkir.no

Thermi-behandling

Thermi-behandling

Thermi-behandlingene er ikke-kirurgiske varmebehandlinger som stimulerer kollagenproduksjonen under huden og strammer den opp. De fleste Thermi-behandlingene varer i mindre enn én time og pasienten kan umiddelbart forlate klinikken.

thermi

ThermiTight

ThermiTight er en ikke-kirurgisk behandlingsmetode for oppstramming av huden. ThermiTight varmer opp vevet under huden ved hjelp av radiobølger for å stimulere kollagenproduksjonen. Ved å føre en nål med en sonde under huden kan vi skånsomt varme opp området samtidig som vi bruker et termisk kamera for å overvåke temperaturen og unngå å skade huden. Før behandlingen vil det bli gitt lokal bedøvelse.

De fleste behandlinger med ThermiTight varer en til halvannen time. Noen dager etter behandling må man regne med lett redusert aktivitetsnivå.

Med ThermiTight kan de fleste områder på kroppen behandles, f.eks. ansikt, hals, utringning, bryst, mage, overarmer, hofter og lår.

TermiSmooth

TermiSmooth er en ikke-invasiv utvendig behandling som gjøres på huden – ikke under den. Sonden brukes på overflaten av huden, for eksempel rundt øyner eller munn for å stramme opp og fjerne rynker og furer ved hjelp av varme.

Det er ingen nedetid etter behandling med TermiSmooth.

Bestill time