55 11 76 70 sekretaer@plastkir.no

Medical Needling – CIT-behandling

Medical Needling – CIT-behandling

Hjem » Behandlinger » Hud- og rynkebehandling » Medical Needling – CIT-behandling

Medical Needling med Dermaroller er en ny behandlingsmetode som er svært effektiv. Ved Dermaroller-behandling reaktiveres hud- og kollagenproduksjonen. Dette er en naturlig hudregenerasjon uten uønskede bivirkninger eller risiko for komplikasjoner.

De fleste andre hudbehandlinger, som kjemisk peeling, laserbehandling og hudsliping lager kontrollerte skader for å fremskynde arrdannelse i huden. Resultatet er glattere hud, men denne huden blir stiv og tynn med risiko for pigmentforandringer.

medical

Om Dermaroller

På en liten rulle – Dermaroller – er det flere medisinske nåler montert. Disse måler mellom 0,5 og 2,0 mm. Etter lokalbedøvelse ruller man nålene over huden og lager mange små stikkskader, som knapt når de øverste hudlagene. Disse skadene gir en impuls til huden til å øke sine stoffskiftefunksjoner. Huden lager da flere nye hudceller og kollagenfibre. Det dannes også nye blodkar i hud og underhud samt at væskeinnholdet i huden øker. Disse forandringene fører til tykkere hud, som er bedre sirkulert og mer spenstig. Resultatet blir at huden ser friskere og sunnere ut.

Forandringer som kan behandles:

Slapp/løs hud
Arr etter acner
Smårynker
Strekkmerker
Atrofiske arr
Pigmentforstyrrelser
Solskader
Brannskader
Uelastisk hud

Vi kan behandle hud på hele kroppen og du får minimalt med «nedetid». Du kan vise deg blant andre mennesker etter kun 2-3 dager.

Du trenger – avhengig av alder og type hudproblem – én til tre behandlinger med åtte til ti ukers mellomrom. Resultatet varer i ca. ett år og krever deretter én vedlikeholdsbehandling per år.

Bestill time