55 11 76 70 sekretaer@plastkir.no

Utstående ører

Utstående ører

Størrelse og form på ørene er arvelig betinget. Om far, mor eller andre nærmere slektninger har utstående ører, er sjansen stor at deres barn også får det. Tilstanden blir som regel synlig i tidlige barneår.

Situasjonen lar seg ikke påvirke med noen form for konservativ behandling som taping eller bandasjering av ørene inn mot hodet, heller ikke om slik behandling gjennomføres konsekvent i flere år. Det eneste som hjelper er kirurgisk behandling, men dette er til gjengjeld svært effektivt og gir gode resultater.

utstaaendeorer

Dr. Stefan Emmes utfører operasjonen ved hjelp av snitt på baksiden av ørene, og du får deretter en hodebandasje som bør ligge i to døgn. Deretter erstattes den med et tettsittende pannebånd som du må bruke døgnet rundt i to uker, og to uker til om natten. Arrene blir normalt aldri sjenerende.

Bestill timeAnsiktsoperasjoner

Med alderen skjer det mange forandringer i og rundt ansiktet, som mange kan oppleve som forstyrrende. Kanskje begynner du å oppdage rynker, nedsunket hud, tap av underhudsfett, hengende øyebryn eller øyelokk, eller utvisket overgang fra kinn/hakeparti til hals. Alle disse forandringene kan forekomme hver for seg eller i kombinasjon med hverandre. Sammen med deg setter vi oss ned og kartlegger hvilke behandlingsmuligheter du har og hvordan vi best kan hjelpe deg.

Kontaktskjema